fbpx

Sådan håndterer vi corona-situationen

Kære kunde.

Vi har åbent på værkstedet som normalt og tilbyder de samme muligheder og services i vores værksted, som vi plejer. Vi tager vore kunders og medarbejderes sundhed og sikkerhed meget alvorligt og følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring COVID-19.

Ved personlige henvendelser giver vi selvfølgelig ikke længere hånd, og vi holder en fornuftig fysisk afstand internt og til vores kunder.

Håndtering af din bil på værkstedet.

Vi tager vore kunders og medarbejderes sundhed og velvære meget alvorligt og seriøst. For at minimere en eventuel smitterisiko er alle medarbejdere instrueret i at bruge handsker ved al håndtering af kundebiler. Ligeledes afsprittes rat, nøgler, gearknop og håndtag efter endt service.

Vi tilbyder dig naturligvis fri afbenyttelse af sprit – eller håndvask. Ligeledes følger vi Sundhedsstyrelsens gode råd til at forebygge smitte.

Generelt.

Hvis du som kunde har særlige ønsker i forbindelse med indlevering og udlevering af bilen/nøgler uden fysisk kontakt, bedes du blot give os besked herom, så vi kan aftale nærmere. Vi er til rådighed på både telefon og mail.