fbpx

Autoværksted for Audi i Aalborg

Audi laves i stor stil hos Center Auto Aalborg, dette ses også i vores billedarkiv. Du skal ikke holde dig tilbage. Vi skal nok få din bil på vejen igen, hvis et problem er opstået, eller bilen bare kalder på service. Vi er dit autoværksted for Audi i Aalborg

Har du tjekket billederne? Ja, vi har udført mange forskellige reparationer på de tyske skønheder.

Kig ind til en snak, vi skal nok hjælpe dig med din Audi. A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, Q2, Q3, Q5, Q7, TT eller anden model – Ja der er mange modeller. Husk – vi er dit autoværksted for Audi i Aalborg.

Autoværksted for Audi Aalborg
Autoværksted for Audi Aalborg
Autoværksted for Audi Aalborg
Autoværksted for Audi Aalborg
Autoværksted for Audi Aalborg
Autoværksted for Audi Aalborg
Autoværksted for Audi Aalborg
Autoværksted for Audi Aalborg

Et uddrag af Audis historie (kilde: wikipedia)

Virksomhedens oprindelse er sammensat og går tilbage til det tidlige 20. århundrede og de oprindelige virksomheder (Horch og Audiwerke) grundlagt af ingeniøren August Horch; og to andre producenter (DKW og Wanderer), der førte til grundlæggelsen af ​​Auto Union i 1932. Den moderne æra af Audi begyndte i det væsentlige i 1960’erne, da Auto Union blev købt af Volkswagen fra Daimler-Benz. Efter at have lanceret Audi-mærket med 1965 introduktionen af ​​Audi F103-serien, fusionerede Volkswagen Auto Union med NSU Motorenwerke i 1969 og skabte således den nuværende form af virksomheden.


Virksomhedsnavnet er baseret på den latinske oversættelse af efternavnet til grundlæggeren August Horch. “Horch”, der betyder “lyt” på tysk, bliver “audi” på latin. De fire ringe af Audi-logoet repræsenterer hver et af fire bilfirmaer, der er sammenkædet for at skabe Audis forgængerfirma, Auto Union. Audis slogan er Vorsprung durch Technik, der betyder “At være foran teknologien”. Audi USA havde imidlertid brugt sloganet “Truth in Engineering” fra 2007 til 2016 og har ikke brugt sloganet siden 2016. Audi er sammen med andre tyske markister BMW og Mercedes-Benz blandt de bedst sælgende luksusbilmærker i verden.

Se Audi historie her

Se flere tyske biler her