fbpx

Autoværksted til erhvervsbiler

Er du erhvervsdrivende og har du brug for et autoværksted til erhvervsbiler- så er du kommet til det rigtige sted.

Vi servicerer og reparerer alle erhvervsbiler, i folkemunde kaldet “varebiler” eller “varevogne”. Alle mærker, op til 3.5m i højde og 2.5m i bredde. De passer fint ind på vores lifte.

Så har du Transporter, Multivan, Crafter, Sprinter, Vito, Citan, Berlingo, Jumpy, Jumper, Combo, Vivaro, Movano, Proace, Doblo, Ducato, Iveco, Transit – eller noget lignende – så tøv ikke. Vi kender dem.

Autoværksted til erhvervsbiler
Erhvervsbil på værkstedet

Vi servicerer og reparerer, vi klargør til syn, vi sikrer, at du er godt og stabilt kørende.

Vi forstår vigtigheden af, at en erhvervsbil er på vejen – så reparationstiden på disse biltyper er ofte ganske kort. Skulle det ske at reparationen trækker ud, så har vi lånebiler. Vi løser din opgave og din udfordring.

Vi kan tilbyde følgende til dig der har erhvervsbil(er):

  • Akut opstået problemer, som får indflydelse på jeres hverdag – vi springer på opgaven med det samme, så bilen kan komme på vejen igen.
  • Skal bilen til service eller reparation, så kan vi hente/bringe – bare giv et kald.
  • Ønsker du en serviceaftale/reparationsaftale på jeres nyeste varebiler, så er det også muligt.
  • Digital mekaniker, hvilket vil sige at der er direkte forbindelse mellem værkstedet og bilen – værkstedet får information, hvis der opstår fejlmeldinger på bilen. Dette er med til at øge driftsikkerheden på vognparken – vi kan tage problemer i opløbet.
  • Det er typisk mekanikeren, som arbejder på den pågældende bil, der også kontakter jer, hvis der er spørgsmål eller ting der skal drøftes.
  • Vi er en mindre virksomhed, som ønsker tæt kontakt til kunderne, så fra os får du et opkald inden der påbegyndes en reparation, så kort sagt, du har altid det sidste ord.
Autoværksted til erhvervsbiler

Giv os et kald, hør om mulighederne for en erhvervsaftale. Hvad er ellers vigtig for jer? Vi vil gerne i kontakt, så vi kan finde den løsning der passer ind i jeres struktur. Vi er dit autoværksted til erhvervsbiler.

Vi kan levere en god løsning til jeres vognpark, men vi vil meget gerne have en snak så det kan tilpasses til jeres virksomhed. Ring på tlf. 9816 7600 eller skriv til kenneth@centerauto.dk, hvis I vil høre mere.

En Ford får “kunstigt åndedræt” – den overlevede og har det fint i dag.