fbpx

Autoværksted for Maserati i Aalborg

Vi reparer ligeledes biler fra den italienske elite. Vi har testudstyr, så kører du rundt i det nordjyske i en Maserati Ghibli, Quattroporte, 4200 GT , GrandTurismo eller en anden, så ring eller kig forbi, så vil vi hjælpe dig.

Vi er dit Autoværksted for Maserati i Aalborg.

Autoværksted for Maserati i Aalborg

Et uddrag af Maserati historie (kilde wikipedia)

“Maserati-brødrene Alfieri, Bindo, Carlo, Ettore og Ernesto var alle involveret i biler fra begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Alfieri, Bindo og Ernesto byggede 2-liters Grand Prix-biler til Diatto. I 1926 suspenderede Diatto produktionen af ​​racerbiler, hvilket førte til oprettelsen af ​​den første Maserati og grundlæggelsen af ​​Maserati-markeringen. En af de første Maserati biler, kørt af Alfieri, vandt Targa Florio i 1926. Maserati begyndte at fremstille racerbiler med 4, 6, 8 og 16 cylindre (to lige-8cylinderede monteret parallelt med hinanden).

Tridentlogoet til Maserati-bilfirmaet, designet af Mario Maserati, er baseret på Neptun-fontænen i Bolognas Piazza Maggiore. I 1920 brugte en af ​​Maserati-brødrene dette symbol i logoet efter forslag fra familievennen Marquis Diego de Sterlich. Det blev betragtet som særligt passende for sportsbilselskabet på grund af det faktum, at Neptune repræsenterer styrke og handlekraft; Derudover er statuen et karakteristisk symbol på virksomhedens oprindelige hjemby.

Alfieri Maserati døde i 1932, men tre andre brødre, Bindo, Ernesto og Ettore, holdt firmaet igang og byggede biler, der vandt grand prix-løb.

Maserati og Alfa Romeo-gruppen, under FIAT Group, startede i 2005, da Maserati blev splittet fra Ferrari og samarbejdet med Alfa Romeo. Den 9. juni 2005 forlod den 20.000. Maserati, en Quattroporte V, fabrikken. I andet kvartal 2007 tjene Maserati for første gang penge under det 17 år lange FIAT-ejerskab.

Maserati deltog i Formel 1-motorsport i 1940’erne, 1950’erne og 1960’erne. Dets Formel 1-program var stort set succesrige og leverede i alt 9 Grand Prix sejre til fabriksteamet. Derudover vandt Juan Manuel Fangio verdensmesterskabet for kører i 1957 med en Maserati 250F.”

Se Maserati historie her

Husk, vi er dit autoværksted for Maserati i Aalborg

Se flere italienske biler her