fbpx

Autoværksted for Seat i Aalborg

På værkstedet håndtere vi også et spansk temperament 🙂 Vi har udstyret til at lave din Seat. Så kører du Mii, Ibiza, Toledo, Leon, Ateca eller Alhambra, så prøv Center Auto i Aalborg.

Vi er dit Autoværksted for Seat i Aalborg.

En frisk FR.
Full LED.
Autoværksted for Seat i Aalborg

Et uddrag af Seat historie (kilde wikipedia)

I 1973 bidrog SEAT og Citroën-Hispania i fællesskab med lige store andele til grundlæggelsen af ​​Vigo-lokaliserede fabrik i Industrias Mecánicas de Galicia, SA (Indugasa), der producerede komponenter der blev brugt i forhjulstrukne biler. Dette anlæg, som i de næste år ville levere dele ikke kun til SEAT og Citroën-Hispania, men også til Ford España, var beregnet til at blive overført senere i 1986 til det multinationale selskab GKN.

I 1982 undersøgte Dr. Carl Horst Hahn, der netop havde påtaget sig ansvaret som formand for Volkswagenwerk AG (Volkswagen Group), muligheden for at nærme sig SEAT efter Fiat’s tilbagetrækning i sin plan om at udvide Volkswagen Groups aktiviteter ud af Tyskland og vende den tyske gruppe i en global styrke. Det fulgte også med præcedensen, som andre globale producenter (som Ford i Valencia og General Motors i Zaragoza) havde sat i gang med at etablere produktionsaktiviteter i Spanien. De spanske myndigheder havde imidlertid allerede indledt samtaler med andre udenlandske firmaer, såsom Toyota, Nissan og Mitsubishi for at vælge en stærk partner for SEAT.

Hahns interesse resulterede snart i et industrielt og kommercielt samarbejde samt en licensaftale med SEAT den 30. september 1982 til produktion i Spanien af ​​henholdsvis Volkswagen Passat-Santana og Polo-Derby-modellerne i SEATs Zona Franca og Landaben fabrikker – hvilket således havde virkning den 29. april 1983, at SEAT Pandas produktion ved Landaben-samlebåndene ophørte på grund af behovet for at tilpasse dette anlæg til produktionen af ​​VW Polo – og til sidst blev der underskrevet en partnerskabsaftale om 16. juni 1983 mellem de to parter, der blev repræsenteret af præsidenten for SEAT Juan Miguel Antoñanzas og Carl Hahn på vegne af Volkswagenwerk AG. SEAT fik også rettighederne til at distribuere Volkswagens i Spanien.

Se Seat historie her

Husk, vi er dit autoværksted for Seat i Aalborg.

Se flere VAG biler her