fbpx

Autoværksted for Fiat i Aalborg

Om den hedder Fiat 127, 131, 500, Tipo, Bravo, Brava, Stilo, Panda, Uno, Ducato, Doblò, Cronos (med mange flere) – vi kender dem alle, og vi reparerer dem alle. Vi er dit Autoværksted for Fiat i Aalborg.

Og skulle der snige sig en Abarth ind, så klarer vi også den. Ny som ældre – kom med den. Vi tager os godt af den.

Hvem er hurtigst?
Autoværksted for Fiat i Aalborg

Har du en Fiat, så kom til os – vi giver den det rette eftersyn og reparerer om nødvendigt.

Autoværksted for Fiat i Aalborg
Den er ikke helt ny.
Autoværksted for Fiat i Aalborg

Et uddrag af Fiat historie (kilde wikipedia)

“Fiat blev grundlagt i 1899 af en gruppe investorer, herunder Giovanni Agnelli. I løbet af sin mere end hundrede år lange historie har Fiat også fremstillet jernbanemotorer og vogne, militære køretøjer, landbrugstraktorer og fly.

I 2013 var Fiat (sammen med Chrysler) den næststørste europæiske bilproducent efter producerede mængder og den syvende i verden foran Honda, PSA Peugeot Citroën, Suzuki, Renault og Daimler AG.

I årenes løb har Fiat erhvervet adskillige andre bilproducenter. Fiat overtog Lancia i 1968, blev aktionær i Ferrari i 1969. Overtog kontrollen over Alfa Romeo fra den italienske regering i 1986. Fiat købte Maserati i 1993 og blev den fulde ejer af Chrysler Group LLC i 2014.

Fiat Group producerer i øjeblikket køretøjer under tolv mærker: Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Ferrari, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Maserati, Ram Trucks og SRT.

I 1970 beskæftigede Fiat mere end 100.000 i Italien, da dens produktion nåede det højeste antal, 1,4 millioner biler. Fra 2002 byggede Fiat mere end 1 million køretøjer på seks anlæg i Italien, og landet tegnede sig for mere end en tredjedel af virksomhedens indtægter.

Fiat-mærkebiler er bygget flere steder i verden. Uden for Italien er det største produktionsland Brasilien, hvor Fiat-mærket er markedsledende.

Gruppen har også fabrikker i Argentina, Polen og Mexico. Det har også adskillige alliancer og joint ventures rundt om i verden, hvor de vigtigste findes i Serbien, Frankrig, Tyrkiet, Indien og Kina.”

Se Fiat historie her

Se flere italienske biler her