fbpx

Syn – periodisk syn – omsyn

Har du fået en synsindkaldelse, så skal din bil synes. Du må ikke ignorere synsindkaldelsen, det kommer til at koste dig dyrt. Så ser du ordene “syn, periodisk syn eller omsyn” i din e-Boks – så skal du reagere.

Du modtager synsindkaldelsen i din e-Boks 8 uger før bilen skal være synet og godkendt. Så der er tid nok, hvis du reagerer så snart du får indkaldelsen.

Du kan overlade hele processen til os, så sker der følgende. Vi kontrollerer at bilen er klart til syn. I denne proces finder vi måske noget som skal udskiftet/repareres for at bilen kan godkendes ved synet. Dette aftales selvfølgelig med dig, vi reparerer ikke noget uden først at have din accept.

Det periodiske syn er et miljø- og sikkerhedssyn. Vi kontrollere en lang række ting, bl.a. at bilen overholder fastsatte emissionskrav, at dæk er i orden, at bremser og styretøj fungerer som det skal, at lygter fungerer, at karosseri og undervogn er i forsvarlig stand – plus en helt række andre ting som gør, at bilen kan godkendes.

Syn, periodisk syn, omsyn

Vi kører derefter bilen til syn så du kan får udleveret en nysynet og godkendt bil sammen med synsrapporten.

Vi hjælper hvert år masse af biler til- og igennem syn – overlad trygt processen til os.

Læs mere om syn, periodisk syn og omsyn
Læs mere om syn, periodisk syn og omsyn

Du kan læse mere om syn, periodisk syn og evt. omsyn på Færdselsstyrelsens hjemmeside og du kan booke tid til klargøring til syn, ved at klikke på nedenstående grafik.