fbpx

Autoværksted for Citroën i Aalborg

Vi har teknikere her på værkstedet, som er klar til at lave din Citroën. Vi har stor erfaring med de franske modeller. Vi er dit autoværksted for Citroën i Aalborg

Til de franske biler har vi meget specialværktøj og testere, så mange opgaver kan udføres.

Du er altid velkommen, så skal vi nok holde din Citroën DS, C1, C2, C3, C4, C5, Picasso, Xsara, Berlingo mfl. i topform.

Jørgen er omgivet af Citroën biler.
Nye biler kan fint services hos os. Fabriksgarantien opretholdes selvfølgelig.
Flere helt nye biller vælger at blive serviceret hos Center Auto. Fabriksgarantien opretholdes selvfølgelig.
Autoværksted for Citroën i Aalborg
Autoværksted for Citroën i Aalborg
Autoværksted for Citroën i Aalborg

Har du en Citroën, så er vi autoværksted for Citroën i Aalborg

Her er et uddrag af Citroëns historie (kilde wikipedia)

Citroën (fransk udtale: [si.tʁɔ.ɛn]) er en fransk bilfabrikant, der blev grundlagt i 1919 af den franske industriist André-Gustave Citroën, og en del af PSA Peugeot Citroën-gruppen siden 1976.

I 1934 etablerede firmaet sit omdømme for innovativ teknologi med Traction Avant. Denne bil var verdens første masseproducerede forhjulstræk, og også en af ​​de første til at have et selvbærende karosseri.

I 1954 producerede de verdens første hydropneumatiske selvnivellerende ophængssystem, derefter, i 1955, den revolutionære DS, den første masseproducerede bil med moderne skivebremser. I 1967 introducerede de i flere af deres modeller drejelige forlygter, der muliggjorde større synlighed på snoede veje. Disse biler har modtaget forskellige nationale og internationale priser.

Med en vellykket historie inden for motorsport er Citroën den eneste bilproducent, der har vundet tre forskellige officielle mesterskaber fra International Automobile Federation: World Rally Raid Championship fem gange, [8] World Rally Championship otte gange [8] og World Touring Bilmesterskab.

Citroën har solgt køretøjer i Kina siden 1984, stort set via joint venture-selskabet Dongfeng Peugeot-Citroën, som i dag repræsenterer et stort marked for mærket. I 2014, da PSA Peugeot Citroën var udsat for alvorlige økonomiske vanskeligheder, tog Dongfeng Motor Corporation en ejerandel.

I begyndelsen af 2009 annoncerede Citroën, at udviklingen af premiummærket DS kører parallelt med sine øvrige biler. DS – Different Spirit eller Distinctive Series – selvom henvisningen til den historiske Citroën DS er åbenlyst – . Slagordet for DS-bilmærket er “Spirit of avantgarde”.

Se Citroën historie her

Se flere franske biler her